Telefoon

PERSONAL TRAINER

Mijn naam is Yael Heatubun. Een gedreven personal trainer die je begeleidt, motiveert en samen met jou alles uit de kast haalt om doelstellingen te bereiken.

Als sporter heef Yael zijn ervaringen opgedaan bij Fortuna Sittard waarna hij vervolgens als jeugdspeler debuteerde in de Topklasse van België. Na deze ervaring keerde hij terug naar Nederland waar hij momenteel actief is als speler van Topklasser E.V.V. Echt. Als vechtsporter is Yael ook talentvol, zo heeft hij wedstrijdervaring op nationaal en internationaal gebied en komt hij uit in de een na hoogste klasse. Yael genoot zijn opleidingen aan het CIOS te Sittard en specialiseerde zich hierna als NASM Personal trainer wat internationaal erkend staat. Talloze ervaringen komen samen, wat hij met de klanten wilt delen, op zoek naar succes.

‘’Jouw doel = Mijn doel’’

Enthousiasme is gegarandeerd en draagt bij aan een aangename sfeer waarbij optimaal getraind kan worden met gebruikmaking van mijn kennis en ervaring. Passie, beleving en inzet, zijn ideale eigenschappen die zeker gaan meespelen tijdens de trainingen, en zullen resulteren in het behalen van onze gezamenlijke Goal. Feel Healthy wilt het de klant zo aantrekkelijk mogelijk maken en specialiseert zich op meerdere vlakken. Door middel van een breder aanbod is de overtuiging aanwezig u naar een hoger plan te trekken. U zult versteld staan waar het lichaam tot in staat is. Door middel van personal training zal de aandacht en focus 100% bij de klant liggen, dit resulteert in een sterk maar vooral gezond lichaam.

Wat een positieve bijdrage levert in het dagelijks leven PT-Yael

Personal Trainer

 

JOUW DOEL = MIJN DOEL

Blijf op de hoogte van OBESE ECHT