Telefoon

ONS PROGRAMMA

Het Obese programma is een multidisciplinair programma met een duur van 52 weken. In het programma wordt er ingespeeld op meerdere facetten zoals voeding, beweging, leefstijl, psycho-educatie (het leren managen van onvoorziene momenten in de dag) en nog veel meer. Hoe ziet dit eruit? We trainen twee keer per week in groepsverband. Dit onder begeleiding van een ervaren personal trainer op vaste tijdstippen gedurende 1 uur per training.
Door het groepsverband zal er een verbondenheid ontstaan. Je traint samen met mensen die immers hetzelfde doel als jou nastreven. Ook heb je een keer per week een 15 minuten durend gesprek met je vaste begeleider (leefstijlcoach). In dit 1 op 1 gesprek worden onder andere zaken als stress, slaap, voedingsschema’s en moeilijke momenten in de week besproken.
Daarbij is het mogelijk om extra te trainen. Dit kan bij Feel Healthy in Echt.

Om te starten gaan we in een intake kijken hoe je ervoor staat en wordt je uitgebreid gemeten. Dit om je beginsituatie te bepalen en om te zien of het verstandig is om aan het programma deel te nemen. Veel motivatie om er een succes van te maken en een BMI boven de 30 is vaak voldoende om te starten! Het programma kent reeds succes in Geleen. Bij toepassing van Obese, kan er zorggedragen worden voor een verbeterde levensstijl! Meer informatie? Neem gerust contact op met onze coach voor een vrijblijvend gesprek.

contact

 

De levensstijl verandering, sporten en de juiste voeding draagt bij aan een goede gezondheid, minder stress en lichamelijke klachten.

Blijf op de hoogte van OBESE ECHT