Telefoon

REVIEWS

Ik had de facebookpagina van Obese-Echt al eens gezien. Ik dacht dat het niets voor mij was, omdat ik in de zorg moeilijk 2 avonden per week vrij kon vragen dacht ik.

Een aantal maanden later zag ik de eerste goede resultaten. Ik dacht: dat wil ik ook wel. Toen daarna mijn dochter mij er ook nog eens op wees, dacht ik, ik vraag gewoon op welke dagen dit is en hoe laat. Bleek, dat ik het wel goed kon regelen.

Ik ben in april begonnen. Het trainen vond ik zwaar, want ik had al jaren niets meer aan sport gedaan. De menu's die je krijgt vond ik zelfs overdadig. Ik heb niet een dag honger gehad. Ik ben ook steeds af blijven vallen. Ook het trainen kan ik steeds beter meedoen. Ik voel me niet alleen slanker(- 18,5 kg) heb ook 2 kledingmaten minder (van 48-50 naar 44-46) en ik ben fitter. Voor iedereen die twijfelt, zeg ik DOEN. We zijn een gezellige groep, die elkaar stimuleert en daarom houd ik het zo goed vol.

Ik ga nog even door. Wanneer begin jij???

review-1

Trainen in een small group sessie is heerlijk. Prettig om met bekende mensen te trainen. Elke week een andere uitdaging. Waardoor je gemotiveerd blijft. Yael heeft een positieve instelling. Kan je enorm hard laten trainen op een prettige manier. Ook als mijn motivatie een beetje minder is blijft hij stimuleren om door te gaan.

Top!

review-2

Ik kwam in aanraking met het programma obese in echt via een vriendin ik deed een keer een proefles mee en vanaf die dag had ik drie dagen lang spierpijn ik realiseerde dat ik in me hele leven nog nooit zo spierpijn had gehad waardoor ik ging denken misschien dat het mij hier wel bij zou lukken.
Ik zit in een team, ben niet alleen en heb natuurlijk een personal trainer die me begeleid met het hele programma die me een extra zetje geeft als het even tegenzit , ook de voedingsschema waren goed te volgen hierdoor wist ik precies wat ik mocht eten.

review-3

 

KOM OP & MAAK DE STAP NAAR OBESE ECHT!!

Kijk voor meer resultaten/updates op facebook of instagram

Blijf op de hoogte van OBESE ECHT